zpět na seznam produktů
Fibrinolytický enzym
Potravinový enzym nattokináza vzniká fermentací sójového mléka při výrobě japonského tradičního sýru natto. Nattokináza má mimořádnou schopnost rozpouštět nežádoucí krevní sraženiny a zlepšovat důležité vlastnosti krve.
60 kapslí/50 mg nattokinázy
1 - 2 kapsle odděleně, krátce před jídly
Přípravek není určen dětem a mladistvým, těhotným a kojícím ženám. Není žádoucí užívat přípravek při důvodném podezření na vnitřní krvácení (pooperační a některé poúrazové stavy, peptické vředy nebo hemoroidy). Přípravek je možné užívat spolu s léky na ředění krve pouze se souhlasem ošetřujícího lékaře.
Nebyly dosud objeveny.
Nattokináza 50 mg (1000 fibrinolytických jednotek), laktóza 342 mg, dioxid křemičitý 8 mg, stearát hořčíku 3 mg, želatina 79 mg.
Na stinném a suchém místě při teplotě do 25 °C a mimo dosah dětí
USA
15013/2009/OVZ